Membrii Consiliului Baroului Timis au primit cu bucurie vestea formării unui cor al avocaților și se declară susținători ai proiectului, considerând că este o formă frumoasă de voluntariat în beneficiul comunității și al celor lipsiți de oportunități

Comunicat de presă

 

Avocații din Timiș cântă pentru cauze caritabile

 

Săptămâna viitoare, în Timișoara, se va constitui primul Cor al Avocaților din Timiș, grup care urmează să se implice în strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile. Corul va debuta cu un Concert de Crăciun organizat în parteneriat cu Fundatia United Way - Biroul Timisoara, iar în prezent caută să își întregească echipa. Avocații interesați, copiii, nepoții sau finii acestora sunt așteptați la întâlnirea de formare a grupului vocal din data de 24 octombrie, la sediul Facultății de Drept, în amfiteatrul A1, orele 18.30. 

"În cadrul acestui proiect, primează dorința de a cânta - abilitățile vocale fiind perfectibile prin exercițiu. În cadrul întâlnirii de formare a grupului vom cânta împreună, începătorii fiind susținuți de persoane cu experiență. De asemenea, dorim ca acest demers să fie unul deopotrivă plăcut pentru membrii corului și public, precum și un prilej de coeziune socială a avocaților, în cauze caritabile." a spus inițiatorul corului, av. Paul-Filip Ciucur.

Viziunea avocaților din cor este că prin muzică pot fi depășite vârsta, statutul social și toate barierele care stau în calea legării unor relații umane frumoase și sincere. Donațiile colectate cu ocazia debutului de Crăciun urmează să fie direcționate prin intermediul  Fundației United Way - Biroul Timisoara către copiii nevoiași cărora le lipsesc hrana caldă, adăpostul și cele necesare studiului. Inițiativa formării corului și a proiectului concertului de Crăciun sunt sprijinite de Baroul Timiș. 

Pentru detalii suplimentare puteți accesa pagina de Facebook a Corului sau îl puteți contacta pe av. Paul-Filip Ciucur la numărul de telefon 0720555116 sau pe e-mailul ciucur@nita-ciucur.ro

Vizualizări: 1280