ECHIPA DE FOTBAL A BAROULUI TIMIȘ PARTICIPĂ LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL AL AVOCAȚILOR, EUROLAWYERS, MARIBOR, SLOVENIA, 7-11 IUNIE 2017

BAROUL TIMIȘ

și

ASOCIAȚIA TINERILOR AVOCAȚI DIN BAROUL TIMIȘ 2008

susțin

Echipa de Fotbal BAROUL TIMIȘ

la Campionatul European de Fotbal al Avocaţilor, Eurolawyers.

Echipa de fotbal a Baroului Timiș, formată din colegii noștri - Av. Marian Bataniaț, Av. Călin Bot, Av. Vlad Bura, Av. Alexandru Marcu, Av. Giannini Pascu, Av. Cristian Popa și Av. Ovidiu Vancea - ne reprezintă la Campionatul European de Fotbal al Avocaţilor, Eurolawyers, care a început astăzi la Maribor, în Slovenia și se desfășoară în perioada 7 iunie - 11 iunie 2017. Eurolawyers este Campionatul European de Fotbal al Avocaţilor, o competiţie bianuală destinată exclusiv avocaţilor de pe bătrânul continent. 

Începând cu acest an, a fost demarat un proiect nou, colegii noștri participând la Campionatul European de Fotbal al Avocaților ca reprezentanți ai Baroului Timiș, sub egida Asociației Tinerilor Avocați din Baroul Timiș 2008, propunându-și pe termen mediu și lung mai multe obiective, precum alcătuirea unei echipe de tineri avocați, dintre membrii Baroului Timiș, cu potenţial şi calităţi fotbalistice pentru a forma o echipă competitivă capabilă să câştige turneele la care participă şi care să reprezinte onorabil imaginea Baroului Timiș, a Orașului Timișoara și a României, în general, stabilirea unor legături strânse pe plan sportiv şi profesional între colegii din diferite barouri în plan internaţional.

Echipa de Fotbal a Baroului Timiș este susținută financiar de:

Werk Property Group S.R.L.

Editura Universul Juridic

Complex Flonta Timișoara

Matei&Asociații

Societate Civilă Profesională de Executori Judecătorești

Biroul Executorilor Judecătorești Asociați

Dragomir Daniel & Stepanov Voislav

Axo Util S.R.L.

Bega Tehnomet S.A.

AG Interfor S.R.L.

BVA Smart Concept S.R.L.

Biroul Individual Notarial Bulgăr Vlad Ioan din Timișoara

Biroul Individual Notarial Bâc Ioan Alin din Timișoara

JOMA România

SARMISMOB S.A.

 

Succes, Dragi Colegi!

 

DECAN,

Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ

 

 

 

Vizualizări: 1171