Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș invită Avocații Stagiari la o întâlnire informală: 27.05.2019, 18:30, Sala de Conferințe a Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara

Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș vă invită la o întâlnire informală pentru a discuta despre dificultățile întâmpinate până acum de voi în exercitarea profesiei de avocat, dar și pentru a ne cunoaște mai bine.

Întâlnirea informală va consta în fapt într-o discuție liberă purtată între reprezentanții Asociației Tinerilor Avocați din Baroul Timiș și avocații stagiari din Baroul Timiș.

În cadrul acestei discuții libere dorim să auzim părerile voastre sincere despre greutățile întâmpinate până acum de voi în exercitarea profesiei de avocat.

Părerile voastre sunt absolut necesare întrucât Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș pregătește elaborarea unui Ghid Practic pentru Avocații Stagiari.

Acesta este menit să ajute avocații stagiari, la început de drum în exercitarea profesiei și va conține numai informații practice și ușor de folosit în viața profesională de zi cu zi.

Așadar pentru a avea un Ghid practic și ușor de utilizat, trebuie să știm exact cu ce vă confruntați în viața profesională și să găsim împreună soluții ușor de pus în practică, atât de generația noastră de avocați cât și de generațiile viitoare de avocați stagiari.


Când ?

Luni, în data de 27 Mai 2019 la ora 18:30.

Unde?

La Facultatea de Drept Timișoara – Sala de Conferințe.


Pentru mai multe detalii și informații pe marginea acestui proiect, vă stau la dispoziție:

• Av. Alexandra Luchin – telefon de contact: 0769 001 144

• Av. Paul Pop – telefon de contact: 0737 573 243


Vă așteptăm cu păreri sincere și cu idei creative!


Cu mult entuziasm,

Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș,

Avocat Ovidiu Rez

Vizualizări: 928