ZIUA AVOCATULUI, EDITIA A II-A - CONFERINTA "AVOCATUL IN PROCESUL PENAL", TIMISOARA, 24 IUNIE 2016, AULA ACADEMIEI ROMANE

Baroul Timiș

în colaborare cu

INPPA Centrul Teritorial Timișoara

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara

 

Organizează 

Ziua Avocatului - Ediția a II - a 

 

și vă invită la 

 

Conferința 

"Avocatul în procesul penal"

 

Timișoara, 24 Iunie 2016, 

Aula Academiei Române 

 

Au confirmat participarea și vor susține lucrări în cadrul Conferinței:

- Avocat Francois ROUX, membru al Baroului Montpellier, Franța, Șeful Departamentului de Apărare din cadrul Tribunalului Special pentru Liban;

- Prof.univ.dr. Florin STRETEANU, Decan, Facultatea de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca; 

- Prof.univ.dr. Avocat Viorel PAȘCA, Avocat în Baroul Timiș, Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timișoara.

 

La conferință sunt invitați să participe avocați din Baroul Timiș și din barourile învecinate, magistrați, cadre didactice și alți specialiști ai dreptului.

 

Înscrierile se fac la adresa de e-mail contact@baroul-timis.ro, ori direct la secretariatul Baroului, până la data de 22 iunie 2016, în limita celor 90 de locuri disponibile (în ordinea cronologică a înregistrărilor și achitării taxei de participare). 

Taxa de participare, în cuantum de 50 de lei, se plătește în contul Baroului Timiș, cu sediul în Timişoara, str. Lucian Blaga nr. 2, et. 2, jud. Timiș, CIF 4759527, deschis la BRD GSG Timişoara, IBAN RO53BRDE360SV15621503600.

 

Conferința se va desfășura pe durata zilei de vineri, 24 iunie 2016, începând cu orele 9:30, în Aula Academiei Române Filiala Timișoara, Bd. Mihai Viteazul nr. 24. Programul Conferinței va include prezentarea de lucrări, discuții și dezbateri, pauze de cafea/apă, prânz și un Cocktail.

 

Conferința face parte din ciclul de pregătire profesională INPPA. 

Vizualizări: 1803