Seminar ‘’Metode și tehnici de predare a educației juridice în școli și licee’', Timișoara, 14 Aprilie 2018

Stimați Colegi,


În ședința din data de 27.03.2018, Consiliul Baroului Timiș a luat act de inițiativa Domnului Avocat Cezar Obârșie și a hotărât organizarea, în parteneriat cu Asociația VeDemJust, a seminarului cu tema ‘’Metode și tehnici de predare a educației juridice în școli și licee’’, prelegerea fiind susținută de Domnul Vasilică Cristi DANILEȚ, judecător în cadrul Tribunalului Cluj, Secția Penală.

Seminarul va fi organizat în data de 14 Aprilie 2018, începând cu ora 10:00, la sediul Baroului Timiș, în Timișoara, str. Lucian Blaga nr. 2, et. 2, jud. Timiș. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să vă înscrieți pentru participarea la acest seminar, la sediul Baroului Timiș (prin e-mail/fax/telefon), până la data de 10.04.2018.

Certificatul de absolvire a acestui seminar, eliberat de Asociația VeDemJust, în parteneriat cu Baroul Timiș, dă dreptul avocatului să predea disciplina Educație Juridică în școli - ciclul gimnazial și, respectiv, liceal, în sistem de voluntariat (în anul 2018).


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1982