PETRECERILE DE CRĂCIUN 2018


Dragi Colegi Avocați, membri ai Baroului Timiș,


Vine Moș Craciun și ne bucurăm să repetăm petrecerile anuale de Crăciun dedicate copiilor noștri!

Baroul Timiș organizează DOUĂ PETRECERI, una în ziua de 14 decembrie 2018 dedicată copiilor cu vârsta până la 8 ani și una în ziua de 17 decembrie 2018 dedicată copiilor care au împlinit vârsta de 8 ani, la data petrecerii.

Petrecerea celor mici va avea loc într-o nouă locație, la NOSO, în Timișoara, str. Johann Heinrich Pestalozzi nr. 20, între orele 17:00 – 21:00.

Copiii mai mari vor petrece la MEGAZONE, în Timișoara, între orele 14:00 – 17:00.

Vă invităm să vă înscrieți copiii la petrecerile de Crăciun organizate de Baroul Timiș, optând pentru una dintre grupele de vârstă.

Participarea se face pe bază de înscriere, iar înscrierile se fac la secretariatul baroului (personal, prin telefon sau prin email). Precizăm că fiecare copil va putea fi înscris doar la una dintre petreceri, fiind însoțit de către un singur părinte.

Participarea la petrecerile organizate este gratuită și presupune acceptarea și însușirea Regulamentelor locurilor de joacă respective.

Pentru o bună organizare, vă rugăm să aveți în vedere termenul limită pentru înscrieri, și anume data de 12 decembrie 2018, inclusiv.

Vă așteptăm cu mare drag!

PRODECAN,

Avocat Cristian BANDA

Vizualizări: 1487