PARTENERIAT ÎNCHEIAT ÎNTRE BAROUL TIMIȘ ȘI EDITURA UNIVERSUL JURIDIC

Baroul Timiș și Editura Universul Juridic anunță perfectarea unui parteneriat privind organizarea de evenimente, accesul la informație juridică, premierea stagiarilor Baroului Timiș și sponsorizarea Baroului cu carte juridică. 

Într-un moment în care mediul virtual a devenit din ce în ce mai prezent, inclusiv în viața profesioniștilor, Editura Universul Juridic a investit și a dezvoltat o serie de instrumente extrem de utile profesioniștilor mediului juridic, bazându-se pe cea mai mare comunitate de autori, dar și pe știri și informații certificate editorial.

În acest context, Baroul Timiș a apreciat extrem de utilă abonarea tuturor avocaților care fac parte din comunitatea baroului la informațiile juridice specializate furnizate de Editura Universul Juridic prin intermediul portalului universuljuridic.ro. Membrii baroului vor beneficia și de statutul de membru senior în cadrul comunității ujmag.ro, care înseamnă accesul la prețuri preferențiale oferite de către cea mai mare librărie online specializată.

Declarații:

Nicolae Cîrstea, Președinte Universul Juridic: "Suntem într-un moment important astăzi, când decizia conducerii Baroului Timiș ne pune în postura de a furniza membrilor baroului, în mod constant, accesul la o bază de date cu articole, opinii juridice, puncte de vedere exprimate într-o plajă largă de domenii juridice. Baroul Timiș este primul Barou din țară care încheie acest tip de parteneriat cu Editura Universul Juridic. Editura a investit susținut în ultimii doi ani pentru a crește baza de informație juridică deținută de către portalul universuljuridic.ro și credem că acest parteneriat realizat astăzi cu Baroul Timiș este un prim pas ce va fi urmat și de alți colegi, propunându-ne astfel să conectăm o bună parte a profesioniștilor lumii juridice la ceea ce înseamnă un univers de informație juridică profesională".

Sergiu Stănilă, Decan Baroul Timiș: "Fără îndoială, Editura Universul Juridic pune la dispoziția colegilor avocați din Baroul Timiș informații extrem de consistente și unanim apreciate. Consiliul Baroului a luat decizia de a realiza acest parteneriat, în considerarea suportului pe care Editura Universul Juridic îl poate aduce membrilor baroului printr-o informare permanentă și susținută, a disponibilității pentru organizarea de evenimente de către barou, dar mai ales pentru susținerea fiecăruia dintre colegi prin accesul la informare profesionistă realizată de către o echipă redacțională extrem de puternică. Sperăm ca perfectarea acestui protocol de colaborare să fie apreciată și să aducă acele beneficii pe care le așteptăm pentru membrii comunității noastre".

DECAN,

Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1389