FACULTATEA DE DREPT DIN CADRUL UNIVERSITĂȚII DE VEST DIN TIMIȘOARA ȘI CENTRUL PENTRU DREPTUL AFACERILOR TIMIȘOARA ORGANIZEAZĂ CONFERINȚA DE DREPT BANCAR: FORMELE SPECIALE ALE CREDITULUI BANCAR

La Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara se desfășoară, în data de 31 martie 2017, a șasea ediție a Conferinţei de drept bancar, cu tema Formele speciale ale creditului bancar. Conferința face parte din ciclul Colocviile juridice ale Băncii Naționale a României, fiind organizată în colaborare cu Banca Națională a României - Direcția Juridică.

La conferinţă sunt invitaţi să participe, în calitate de intervenienţi, profesori de la facultăţi de drept şi de economie, precum şi specialişti care îşi desfăşoară activitatea în Banca Naţională a României, instituţii de credit şi societăţi de avocatură. Conferinţa se adresează atât juriştilor specializaţi în materie bancară (avocaţi, magistrați, consilieri juridici, notari publici, executori judecătorești etc.), cât şi altor specialişti interesaţi de problematica abordată.

Formularul de înscriere poate fi completat în linkul:

https://conferinte.juridice.ro/conferinta-de-drept-bancar-ed-6

DECAN

Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ

 

Documente atașate

Vizualizări: 1099