​CUM A FOST - Conferința "CODURILE FUNDAMENTALE - PROBLEME CONTROVERSATE ÎN DEZBATEREA SPECIALIȘTILOR”

CUM A FOST

Conferința "CODURILE FUNDAMENTALE - PROBLEME CONTROVERSATE ÎN DEZBATEREA SPECIALIȘTILOR”, 16 SEPTEMBRIE 2017, Aula Magna ''Ioan Curea'' a Universității de Vest din Timișoara

Sâmbătă, 16 Septembrie 2017, Baroul Timiș și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, cu sprijinul Editurii Universul Juridic, au organizat Conferința Codurile fundamentale - probleme controversate în dezbaterea specialiștilor. Evenimentul, la care s-au înscris și au participat pe tot parcursul zilei aproximativ 200 de avocați, a avut loc în Aula Magna ’’Ioan Curea’’ a Universității de Vest din Timișoara, între orele 9:00 și 18:00.

Le mulțumim distinșilor oaspeți, care au onorat prin prezența Domniilor Lor, atât gazdele, cât și participanții la eveniment.

Au luat cuvântul în cadrul Conferinței, Domnul Prof.univ.dr. Avocat Traian Briciu, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Domnul Conf.univ.dr. Avocat Petruț Ciobanu, Prodecan Baroul București, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Lector în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Responsabil pregătire continuă Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților - Drept Public, Domnul Conf.univ.dr. Avocat Claudiu Dinu, Facultatea de Drept din cadrul Universității București, Lector în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Domnul Conf.univ.dr. Avocat Mircea Ursuța, Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea, Lector în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Baroul Bihor, Doamna Judecător dr. Carmen Domocoș, Tribunalul Bihor, Facultatea de Drept din cadrul Universității din Oradea, Lector în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Domnul Conf.univ.dr. Avocat Florin Mangu, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Baroul Timiș, Domnul Judecător dr. Mihail Udroiu, Curtea de Apel Oradea, Domnul Prof.univ.dr. Avocat Viorel Pașca, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, Baroul Timiș. Domnul Prof.univ.dr. Avocat Lucian Bercea, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cuvântul de deschidere adresat participanților, a realizat și o scurtă prezentare a Revistei Române de Drept Privat nr. 2/2017, număr apărut sub coordonarea Domniei Sale.

Ne-au onorat de asemenea cu prezența la Conferință, Doamna Judecător Adriana Stoicescu, Președintele Tribunalului Timiș și, respectiv, Domnul Avocat Cristian Domocoș, Decanul Baroului Bihor.

Temele prezentate, atât cele de drept material, cât și cele de drept procesual, de mare actualitate și ancorate în practica judecătorească, au suscitat interesul participanților, dând naștere la dezbateri și întrebări adresate invitaților.

Înțelegem de asemenea, să mulțumim pe această cale celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, respectiv Domnului Prof.univ.dr. Avocat Traian Briciu, Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, reprezentant al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Domnului Nicolae Cîrstea, Președinte al Grupului Universul Juridic și colegilor Domniei Sale, Domnului Laurențiu Georgescu, Director General Administrativ al Universității de Vest din Timișoara, Domnului Werner Wilhelm Wolff, Director Banat Car Dealer BMW Timișoara.

Fiecare și-a adus contribuția la reușita acestui eveniment, drept pentru care merită aprecierile și mulțumirile noastre.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1579