Conferința internațională din ciclul Journal of Eastern European Criminal Law, cu tema "Evoluții și tendințe în dreptul penal contemporan" - Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, 7 aprilie 2017

La Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara se desfășoară, în data de 7 aprilie 2017, a doua ediție a Conferinței internaționale din ciclul Journal of Eastern European Criminal Law, cu tema Evoluții și tendințe în dreptul penal contemporan. Conferința este organizată în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universității Pécs din Ungaria.

La conferinţă sunt invitaţi să participe, în calitate de intervenienţi, profesori de la facultăţi de drept din România, precum și din alte state din estul Europei: Serbia, Ungaria, Croația, Macedonia. Conferinţa se adresează atât juriştilor specializaţi în materie penală (avocaţi, magistrați, consilieri juridici, etc.), cât şi altor specialişti interesaţi de problematica abordată.

Înscrierile se fac la:

https://conferinte.juridice.ro/conferinta-de-drept-penal-evolutii-si-tendinte-in-dreptul-penal-contemporan 

Această manifestare se înscrie în ciclul conferinţelor de drept penal organizate bianual în cooperare de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara și Facultatea de Drept din cadrul Universității din Pécs (Ungaria). Evenimentul este organizat în parteneriat media cu editura Universul Juridic și juridice.ro.

Ediția din anul 2017 a conferinţei face parte din seria de evenimente Conferințele Facultății de Drept din Timișoara - 25 de ani, organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea facultății. Seria de conferințe Facultatea de Drept din Timișoara - 25 de ani este susținută de parteneri instituționali de prestigiu: Uniunea Națională a Barourilor din România, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților. Totodată, seria de conferințe se bucură de sprijinul Băncii Comerciale Române și al unor societăți de avocatură de anvergură din București (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen - NNDKP; Țuca, Zbârcea & Asociații; Schönherr România; Stoica & Asociații; Dentons) și Timișoara (Hațegan Attorneys, Moțec Ștefan Cabinet de Avocat). Cei mai importanți editori de carte juridică din România (Universul Juridic, CH Beck, Hamangiu) au calitatea de parteneri editoriali ai evenimentelor.

Programul definitiv al Conferinței va fi anunțat ulterior.

 

DECAN,

Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1204