CONFERINȚA DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ - ''Dreptul noilor tehnologii'', Aula Bibliotecii Central Universitare ''Eugen Todoran'', UVT - 01.11.2018

Aflată la a doua ediție, conferința reprezintă o inițiativă comună a celor două facultăți, Facultatea de Drept din cadrul Universității București și Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, după organizarea primei ediții la București în 2017 și după organizarea la Timișoara în 2016 a secțiunii de Dreptul proprietății intelectuale în cadrul Conferinței Bienale, în dorința de a permanentiza în medul universitar juridic o manifestare științifică anuală dedicată proprietății intelectuale sub egida comună a celor două instituții de învățământ juridic superior.

Evenimentul este în curs de acreditare INPPA în vederea acordării pentru participanții la conferință a unui punctaj în vederea îndeplinirii obligațiilor de pregătire profesională continuă a avocaților. Participarea este deschisă tuturor practicienilor interesați de tematica propusă.


La acest eveniment participă profesori şi cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alți specialiști ai dreptului (magistrați, avocați etc.) care vor interveni în dezbaterile înscrise în cadrul temei ”Dreptul noilor tehnologii”, destinate să identifice reperele juridice într-o dezbatere legată de încurajarea creativității, inovației și dezvoltării economice prin implementarea noilor tehnologii.

Pentru fiecare vorbitor este rezervată o prezentare de 20 de minute și discuții cu participanții pe marginea acesteia.

TAXA DE PARTICIPARE: 50 EURO și include accesul la lucrările conferinței, mapa cu materialele de conferință și coffee-break-uri.

Plata în LEI: RO71BACX0000000832118001

Plata în EURO: RO44BACX0000000832118002

Banca: Unicredit Bank
Cod fiscal: 31027065

Fundația Universitatea De Vest Timișoara

Timişoara, Bd. Vasile Pârvan, Nr. 4, birou 154

TERMEN LIMITA 27 OCTOMBRIE 2018

Înscrierea participanților se face prin plata taxei de participare, pâna la 27 octombrie 2018.

Pentru mai multe detalii: alin.speriusi@e-uvt.ro


Documente atașate

Vizualizări: 1261