CAFENEAUA JURIDICĂ, Ediția a V - a, 23.02.2019: ''Modificările aduse Codului de Procedură Civilă prin Legea nr. 310/2018 - Partea I (art. 1 - 465)'' - CUM A FOST

În data de 23.02.2019, a avut loc a cincea ediție din seria de evenimente profesionale intitulată ’’Cafeneaua Juridică’’, organizate de Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic și Vox Property Group.

Manifestarea a avut loc la VOX LOUNGE, în incinta clădirii Vox Technology Park din Timișoara, la eveniment participând aproximativ 100 de avocați din Baroul Timiș.

Prelegerile au fost susținute de Doamna Lect.univ.dr., Avocat Florina POPA, membru al Baroului Timiș și, respectiv, Domnul Avocat Bogdan IONESCU, membru al Baroului Arad și Arbitru - Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Au fost abordate și explicate modificările aduse Codului de Procedură Civilă prin Legea nr. 310/2018, evenimentul având un caracter interactiv, apreciat de auditoriu. S-au evidențiat progresele realizate prin modificările legislative analizate, dar și câteva necorelări între dispozițiile procesuale actuale, rezultate în urma acestor modificări.

Evenimentul a fost unul foarte reușit, principala dovadă constituind-o numărul mare de avocați prezenți în sală. În mod evident, renumele speakerilor, preocupările în domeniul dreptului procesual civil și aplecarea acestora către dezbateri minuțioase, au reprezentat de asemenea, dovezi incontestabile ale calității evenimentului organizat.

Mulțumiri se cuvine să adresăm și partenerilor noștri, Editura Universul Juridic și Vox Property Group.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂVizualizări: 1490