BAROUL TIMIȘ ÎN SPRIJINUL MEMBRILOR SĂI

Consiliul Baroului Timiș, ca urmare a hotărârii adoptate astăzi, 03.03.2020, pune la dispoziția membrilor Baroului Timiș:

1. GRATUIT acces la portalul www.universuljuridic.ro: acces la informațiile juridice specializate furnizate de Editura Universul Juridic, statutul de membru senior în cadrul comunității ujmag.ro, care înseamnă accesul la prețuri preferențiale oferite de către cea mai mare librărie online specializată (contractul precedent a fost prelungit pentru 1 an de zile).

2. acces la portalul legislativ SINTACT.ro Lege/Expert Plus. Prețul unui abonament anual pentru SINTACT.ro Expert Plus, exclusiv pentru membrii Baroului Timiș, este de 297,50 lei, sumă care se poate achita prin virament bancar în contul Baroului Timiș sau în numerar la casieria Baroului Timiș. Ordinul de plată sau copia chitanței se transmit secretariatului Baroului Timiș, împreună cu solicitarea de încheiere a abonamentului. Pachetul Sintact.ro Expert Plus conține următoarele module: legislația românească și europeană, norme metodologice de aplicare inserate la nivelul fiecărui articol, peste 11.000.000 de hotărâri judecătorești, 4 pachete de comentarii, care includ peste 80 de lucrări ale unor autori de prestigiu (Viorel Terzea, Mădălina Afrăsinei, Bogdan Dumitru Moloman, Ciprian Ureche, Mihaela Tăbârcă, Gabriel Boroi, Gabriela Frențiu, Ion Deleanu, Alexandru Boroi, Tudorel Toader, Vasile Dobrinoiu, Wiliam Brânză), 2 pachete flux cu diagrame grafice interactive care descriu procedurile civile și fiscale, 8 Reviste de Drept cu colecțiile integrale, modulul Repertoar, care conține peste 3.000 de întrebări și răspunsuri pentru probleme relevante de drept, modele de documente, funcționalitățile platformei: posibilitatea de a adăuga alerta la nivel de articol și act normativ; acces la toate versiunile, ultimele modificări se văd direct pe actul normativ, calendarul legislativ, servieta.

3. GRATUIT acces la portalul legislativ Sintact.ro Lege pentru avocații stagiari membri ai Baroului Timiș. Pachetul Sintact.ro Lege conține următoarele module: legislația românească și europeană, norme metodologice de aplicare inserate la nivel de articol, funcționalitățile platformei: posibilitatea de a adăuga alerta la nivel de articol și act normativ; acces la toate versiunile; ultimele modificări se văd direct pe actul normativ, calendarul legislativ.


Pentru detalii tehnice și alte informații:

Avocat Mugurel MITRAN, membru al Consiliului Baroului Timiș, telefon +40 722 286 253, email: contact@baroul-timis.ro,

persoana de contact în relația de parteneriat cu Wolters Kluwer.

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ, Decan al Baroului Timiș, telefon +40 722 316 451, email: contact@baroul-timis.ro,

persoana de contact în relația de parteneriat cu Editura Universul Juridic.


DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ


Vizualizări: 1960