Acces la transmisia LIVE video pentru conferința „SMART LAW CONFERENCES - Legea nr. 310/2018. Modificările și completările aduse Codului de procedură civilă”

Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, oferă acces tuturor avocaților din cadrul Baroului Timiș la transmisia LIVE video pentru conferința „SMART LAW CONFERENCES - Legea nr. 310/2018. Modificările și completările aduse Codului de procedură civilă”. Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă rugăm să accesați anunțul conferinței: https://www.universuljuridic.ro/smart-law-conferen...

Accesul la transmisia LIVE a conferinței l-am acordat pe adresa dvs de e-mail. În cazul în care nu v-ați resetat parola, detaliile sunt următoarele: Utilizator: adresa de mail, parola: adresa de mail. Vă puteți autentifica aici: http://www.universuljuridic.ro/wp-login.php. Vă puteți reseta parola în cazul care vă doriți recuperarea datelor de acces: http://www.universuljuridic.ro/setari-utilizator/?.... Transmisia va începe mâine, 23 ianuarie, după ora 09.30. Puteți urmări transmisia LIVE a conferinței accesând linkul de mai jos: https://www.universuljuridic.ro/smart-law-conferen.... Pentru mai multe detalii, contactați reprezentanții Universul Juridic la telefon 0721002452 sau pe adresa de e-mail: premium@universuljuridic.ro.

DECAN,

Avocat dr. Sergiu I. STĂNILĂ

Vizualizări: 1284